Четвъртият салон на казанлъшките фотографи очаква вашите творби

Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства очаква майсторите на изкуството на светлината – автори от град Казанлък и населените места в общината, както и родени в Казанлък, но живеещи в други населени места, за участие в Четвъртия салон на казанлъшките фотографи. Салонът се организира за четвърта поредна година.

Изложбите от Салона преминават при изключително голям успех и привличат нови съмишленици за каузата на единствения у нас Музей на фотографията.
През 2021-а година фотографският салон на Казанлък се организира през месец декември. Ще се приемат до три снимки от автор. Срокът за представянето на снимките на място в Музея на фотографията в Казанлък е до 01 декември сряда, включително. Специално жури ще определи творбите, които ще бъдат включени в изложбата от Салона, която ще се открие на 16 декември 2021г. в залата за временни експозиции на музея.

За Салона свои снимки могат да подават както фотографи – професионалисти, така и любители. Салонът няма ограничение в темите и е без конкурсен характер.

Снимките могат да бъдат цветни, монохромни, черно-бели. Творбите, селектирани за изложбата, остават във фонда на Музея на фотографията.

„Четвърти салон на казанлъшките фотографи“ се организира от Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък.

Творбите се предават лично или по куриер в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък до 01 декември 2021 година.

Журирането на творбите ще бъде на 09 декември 2021 година от жури, назначено със заповед на директора на Музея.

Изложбата на творбите, влезнали в Салона ще се открие на 16 декември 2021 година от 17,30 часа в залата за временни изложби на Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък.

Краен срок за връщане на творбите, не влезнали в Салона – до 20 януари 2022 година.

Регламент на Четвърти Фотосалон 2021

Вижте още:

loading…