Нови победи за децата от Шахматен клуб ,,Казанлък21”

След близо 6 месеца изолация от състезания, през пролетта и лятото, ШК ,,Казанлък21” продължава да пише своята есенна, шахматна приказка.

“На 3.10. взехме участие в Купа ,,Загорец”, която се проведе в гр.Раднево. Нашият състав включи: Ния и Нико Малчеви, които ни представиха в група ,,Детска градина”; Йоан Велчев и Християна Кирилова – до 8г.; Георги Щерев, Рустислав Тодоров и Калина Шипкова мериха сили при 10 годишните; Симеон Дичев отстояваше позициите ни в групата до 12г.. Поради заболяване, от групата отсъстваха братята Смилови. Отбелязваме отлично представяне, завръщайки се с 5 медала, извоювани при силна конкуренция! Сребърен Йоан Велчев! Бронзови медали за Ния Малчева, Християна Кирилова, Калина Шипкова и Георги Щерев! Малко не достигна на Нико Малчев, Рустислав Тодоров и Симеон Дичев, да се изкачат на почетната стълбичка, оставайки в подножието, близо до медалите. Но предстоят нови върхове за превземане и ние ще работим още, за да ги изкачим! От сърце благодарим на нашата сърцата агитка, която ни следва по турнирите и ни подкрепя горещо!”

ШК ,,Казанлък21” поднови активните си занимания, връщайки се на зимния график: събота и неделя от 13.00 до 15.00 часа, в шах клуба на ул.,,Д-р Стамболски”12.