Отново в клас за Закъсняла Коледа и „Дигитална география“ в ОУ „Г.Кирков“

Особено вълнуващ  за учениците от 5 б клас с класен ръководител г-жа Мая Глушкова бе денят, в който те се завърнаха в класната стая.

След дните на обучение от вкъщи, децата успяха да си разменят коледните подаръци. Награди получиха и всички участници от проведената Коледна онлайн викторина. С много смях, веселие и лакомства учениците се насладиха на всички изненади, макар със закъснение.

А преподавателката в ОУ”Г.Кирков” Недка Илчева започна да води часове в занимания по интереси, направление “Дигитална география”. Интересни и увлекателни са часовете при г-жа Илчева.

Тя е завършила висше образование в СУ,,КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”, специалност „География и история“. Има и специалност информационни технологии. “Удоволствието от работата води до съвършенство в работата.(Аристотел)”- това е основната мисъл в работата и в часовете на г-жа Илчева. Представянето на заниманията по интереси в направление “Дигитална география” може да се види на адрес: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1092683974489500&id=100012437235187

loading…