550 лева събра Благотворителният турнир „Заедно за Роси“

В турнира участваха три отбора на деца, родени 2011-2012 година, на ФК „Розова долина“, ФК „Казанлък“ и ФК „Олимпия“ Стара Загора. Състезанието протече във Формат Футбол 5, като отборите изиграха срещите си един срещу друг, като всяко полувреме бе от по 15 минути.

Събраните средства от дарения по време на мачовете бяха предназначени за лечението на 21-годишната Росица Димитрова от с. Долно Сахране, която страда от S образна сколиоза, изкривяване на гръбначния стълб, и се подготвя за операция в чужбина. За нея са необходими още близо 70 хиляди лева, съобщиха от семейството на момичето.

След приключването на турнира Антим Паральов от ФК Казанлък сподели на страницата на клуба във Фейсбук:

“ДОБРОТВОРСТВО ЗА РОСИ

Отлично представяне на набор 2011-12 на ФК ” КАЗАНЛЪК” в благотворителния турнир “Заедно за Роси ” ! Отборът постигна две победи, но в днешния ден победи Доброто. Бяха събрани 550 лв. в благотворителната кутия и ние като клуб благодарим на нашите приятели от “Олимпия” Ст.Загора и ” Розова долина” ! Благодарим на собственика на комплекс ” Шампион” за безвъзмездно предоставената ни база и на Община Казанлък и г-жа Стоянова с личната и подкрепа за нашата кауза! Доброто винаги побеждава и днес сме с един ден по-близо до победата за Роси !

На първо място стана отборът на ФК “Казанлък”, след две победи, но децата и от трите отбора бяха чудесни и сътвориха един чудесен футболен празник.

Получихме благодарности от майката на Роси, която беше доста развалнувана.“