11 440 лева бяха събрани от Благотворителен концерт и базар в помощ на учителката от ПГ “Иван Хаджиенов”

Под надслов „Даряваме надежда“ ученици и преподаватели от ПГ „Иван Хаджиенов“ организираха благотворителна кампания за събиране на средства в помощ на Татяна Казакова.

Татяна Казакова, любим преподавател по математика в КАЗАНЛЪШКОТО Механо  и се лекува от тежко заболяване. Затова ученици на г-жа Казакова, заедно със своите преподаватели организираха тази благотворителна кампания за събиране на средства, които ще й позволят достойно да се бори и преминава през този тежък за нея период.

Благотворителният концерт и базарът се състояха в Дома на културата „Арсенал“. В концерта участваха състави при НЧ „Възродена Искра – 2000“ (БТЦ “Грация”, Школа “Орфей” и Клас по класическа китара), ФА “Палавници” при НЧ „Жар“ и ТК „Тракийци“.

В  резултат на Благотворителния концерт и базар “Даряваме надежда” от организаторите бяха събрани общо 11440 лв., като 10440 лв. са от билети за концерта, от закупените изделия на базара, от дарение на  учители, ученици и техните родители, а 1000 лв. бяха дарени от общинските съветници на “Алтернатива на гражданите”.