Дамите от казанлъшкия “Inner Wheel“ клуб отново Даряват живот

За четвърта поредна година дамите от “Инър Уийл” клуб Казанлък дават шанс на семейства с репродуктивни проблеми, към фонд “Ин витро” на Община Казанлък, да сбъднат своята мечта да станат родители.

Благодарение на събраните средства в предишните три инициативи на „Инър Уийл” се родиха осем здрави дечица. Само в миналогодишният благотворителен бал бяха събрани 9 000 лв.

Тази година събитието ще бъде на 8 февруари от 19:00 часа в ресторант „Казанлък”.

Новият президент на “Инър Уийл” клуб Казанлък Дарина Иванова сподели: „Нека заедно помогнем в сбъдването на съкровената мечта, да се случи чудото на живота и да затупти детско сърчице. Заповядайте на 8.02.2020 г. в ресторант “Казанлък” от 19 часа. Стойността на поканата е 60 лв., като 30 лв. са за благотворителната кауза, а 30 лв. е стойността на куверта. Очакват Ви приятна обстановка, програма и много изненади.”, приканват дамите от „Инър Уийл” клуб Казанлък.

Освен с благотворителен куверт може да подкрепите инициативата, закупувайки благотворителна картичка на стойност 10 лева. Покани и благотворителни картички може да закупите от офиса на ЕТ “Антония Славова”, който се намира срещу сладкарница “Ивет”.