Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Благотворителна вечер „Коктейл с кауза“ на Фондация „Проект Бузлуджа“

25 ноември - 20:00 до 23:00

Фондация „Проект Бузлуджа“, организира благотворителната музикална вечер „Коктейл с кауза“. Събитието ще се състои на 25 ноември от 20:00 часа в кафе бар „Градини“ в Казанлък, съобщават от фондацията в официалната си Фейсбук страница.

По време на събитието посетителите ще могат да опитат коктейл „Бузлуджа“, а част от стойността на всяка напитка е дарение за Проекта. Вечерта ще бъде открита от актрисата от Общински театър „Любомир Кабакчиев“ Беатрис Благоева и от председателя на фондация „Проект Бузлуджа“ арх. Дора Иванова. За музиката ще се погрижат Благовест Пешев – “Fey” и Христо Димитров – “Icaka”, които взеха участие и в тазгодишния фестивал “Open Buzludzha”. Част от музикалната програма е и Стоян Петров.

„За нас приоритет е да стигнем до хората и те да научат, че това, което правим, е един неполитически проект за културно наследство, който цели да пазим това, което имаме и да го използваме по най-добрия начин в бъдеще“, каза арх. Дора Иванова през лятото.

Актуалната цел на Проекта е отварянето на Паметника за посещения, а визията за бъдещето е сградата да се превърне в място за история, изкуство и културни събития от световна величина.

Детайли

Дата:
25 ноември
Час:
20:00 до 23:00

Организатор

Фондация „Проект Бузлуджа“

Място

Кафе бар „Градини“ в Казанлък