Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Джазът през погледа на фотографа Константин Зайков – втора авторска изложба в Казанлък

25 август - 17:00 до 24 септември - 17:00

На 25. август от 17:00 часа в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства се открива Втората авторска изложба на Константин Зайков “Джазови портрети”.

Константин Зайков е фотограф и пътешественик. Живее в Ямбол. Удостоен е със званието „Отличен Артист на Европейската асоциация на изящната фотография“ и „Опитен фотограф на Американската фотографска асоциация“. Израснал с джаз музика, от десетина години снима артистични джаз изяви и е известен като BG Jazz Photo. Негови творби са експонирани в над 80 държави по света. Притежава множество международни фотографски отличия и награди.

Изложбата „Джаз портрети“ за първи път се представя в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства в град Казанлък и е петата му поред самостоятелна изложба на тема джаз музика (втора в Казанлък, след изложбата в парк „Тюлбе“ през 2022 година.

Изложбата се осъществява по покана на Община Казанлък, домакините от Музея на фотографията и организаторите на ДЖАЗ ФЕСТ Казанлък. Изложбата се посвещава на 50 години джаз фестивали в България.

Детайли

Начало:
25 август - 17:00
Край:
24 септември - 17:00
Събитие Тагове:
,

Организатор

Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства

Място

Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства
Казанлък, + Google Map