Зарежда Събития

« Всички Събития

Фикрет Окан и Галя Златева с първа съвместна изложба

19 януари - 17:30 до 9 февруари - 17:30

На 19 януари в изложбена галерия „Иван Милев“ на ул.“Искра“ №4 художникът Фикрет Окан и неговата прекрасна половинка Галя Златева ще представят пред казанлъшка публика новата си съвместна изложба.

През 2018 г. Художествена галерия – Казанлък показа неговата първа самостоятелна изложба. Оттогава всички сме пленени от безвремието и чувството на познати спомени, места и състояния в неговите рисунки и платна. В творчеството му могат да се видят както абстрактни картини, така и един по-реалистичен свят, видян и пресъздаден майсторски от Фикрет, така както само той може.

Роден в Момчилград, Завършва Художествената гимназия в Казанлък. Работи, като художник в различни предприятия, след което започва самостоятелната си дейност.

Галя вдъхновена именно от Фикрет, преди години преоткрива изкуството и благодарение на тази хармония те непрестанно творят в красивото си ателие в Габарево.

Това е тяхна първа обща изложба, в която ще бъдат представени множесто живописни картини на Фикрет Окан и колажи на Галя Златева.

Изложбата ще остане в Зала “Иван Милев” до 9 февруари.

Детайли

Начало:
19 януари - 17:30
Край:
9 февруари - 17:30
Събитие Тагове:
, ,

Място

Изложбена зала “Иван Милев”, ул. “Искра” №4
Казанлък, + Google Map