Зарежда Събития

« Всички Събития

Фотоизложба на Милян Неделкович – “Sketch for Dreams”

23 ноември - 17:30 до 13 декември - 17:30

На 23 ноември (четвъртък) от 17:30 часа в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства е откриването на фотоизложбата на Милян Неделкович “Sketch for Dreams”.

Милян Неделкович (1980) завършва университета в Прищина и факултета по изкуства в Косовска Митровица. През 2020 г. той е избран за доцент по фотография в катедрата по приложни изкуства към Факултета по изкуствата на университета в Ниш, където работи от 2009 г. Член е на Асоциацията на артистите и дизайнерите на приложните изкуства в Сърбия (ULUPUDS) и на Фотоасоциацията в Сърбия (FSS) от 2006 г.

Има участие в над 100 проекта, свързани с фотографията, мултимедията, графичния дизайн, дизайн на книги, сред които с особено голямо значение е проектът за брандинг на Новак Джокович и Фондация „Новак Джокович“. Има организирани 20 самостоятелни изложби по фотография и дизайн в Сърбия и страни от Европейския съюз. Носител е на много престижни награди в сферата на фотографията и графичния дизайн. Взима участие в над 50 колективни изложби в много страни, като: Чехия, Франция, България, Словакия, Черна гора, Федерация Босна и Херцеговина и др.

Изложбата може да бъде разгледана до 13 декември 2023 год.

Детайли

Начало:
23 ноември - 17:30
Край:
13 декември - 17:30
Събитие Тагове:

Организатор

Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства

Място

Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства
Казанлък, + Google Map