Зарежда Събития

« Всички Събития

Къща-музей “Ненко Балкански” ще бъде домакин на изложба “Дебати”

17 септември - 18:00 до 16 октомври - 18:00

Изложбата представя творбите на 17 автора, колеги и приятели – Александра Духлунска, Анелия Мартинчева, Валери Петков, Велимира Илиева, Веселина Стоянова, Деница Иванова – Александрова, Деян Карагогов, Иво Георгиев, Илияна Чернаева, Ирена Георгиева, Калина Йорданова, Мартина Георгиева, Мелиса Салиева, Милена Младенова, Проф. Христо Цацинов, Яни Балимезов и Елеонора Атанасова – Петрова, която е  организатор на проекта и преподавател в Национално училище за пластични изкуства и дизайн (НУПИД) „Акад. Дечко Узунов“.

Осем от участниците са бивши възпитаници на НУПИД „Акад. Дечко Узунов“, а трима са преподаватели във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Всеки от авторите е успешен творец в различните аспекти на съвременните и традиционни изкуства и има по няколко самостоятелни изложби и участия в международни експозиции и конкурси. Те са носители на много награди, а творбите им са притежание на множество галерии и частни колекции в страната и чужбина.

Изложбата включва Графика, Дигитално изкуство, Скулптура, Живопис и Мода.

Организаторите на изложбата канят да се насладите на нещо различно и интересно, за да нахраните душите и сърцата си, с малко духовна храна!

Детайли

Начало:
17 септември - 18:00
Край:
16 октомври - 18:00
Събитие Тагове:

Организатор

Художествена галерия – Казанлък

Място

Къща музей „Ненко Балкански“, филиал на ХГ Казанлък
Казанлък, + Google Map