Илиана Жекова: Стабилността в управлението е в полза на хората

„Когато има стабилност в управлението, това ще бъде в полза на хората, още повече, че е изключително важно да я има връзката между местна и централна власт. ГЕРБ показахме, че можем да носим отговорност и да осигурим стабилността в страната. Показахме, че можем да развиваме нашите общини и областни центрове”, заяви кандидатът за народен представител Илиана Жекова и даде за пример мерките по време на извънредна епидемична обстановка през изминалата година: социално-икономическите за подкрепа на бизнеса като “60/40” и “Заетост за теб”.

Жекова и другите кандидати за народни представители от ГЕРБ – Казанлък Роман Желев и Мария Ненова посетиха местно предприятие за производство на зеолитна вода, където обобщиха постигнатото при всички правителства на ГЕРБ както за държавата, така и в частност за Община Казанлък.

Бяха припомнени проекти, реализирани на територията на община Казанлък, като реконструкцията на пречиствателната станция в село Овощник. Проект, който не видя „зелена светлина” в правителството на БСП през 2013 година. Дългоочакваната пречиствателна станция се използва не само от овощничани, а се използва от голяма част от жителите на общината. Друг пример, който кандидат-депутатите посочиха като пример за връзката между местната и централата власт, бе реконструкцията на надлез “Катекс”.
На срещите присъстваха и общинските съветници на ГЕРБ – Аксения Тилева, Емил Недялков и Николай Факиров.

#редвхаоса5
#ГЕРБ
✔️5️⃣🗳