Кандидатите за депутати от ГЕРБ – Казанлък – отговорни и единни за бъдещето на България

ГЕРБ – Казанлък, представи кандидатите си за народни представители за 46-то Народно събрание: Илиана Жекова, Роман Желев, Мария Гинева и Мария Ненова.

“За мен е чест, че съм част от листа, в която знанията и опита са свързани със силата и креативността на младостта! До сега в нашата община бе направено много за развитието й, но това нямаше да се случи, ако усилията на местната власт не бяха подкрепяни от централната власт в лицето на партия ГЕРБ”, заяви Илиана Жекова, която бе избрана за депутат с най-голям брой преференции след водача на ГЕРБ на миналите парламентарни избори.

Думата бе дадена и на другия кандидат от Казанлък – Роман Желев, който заяви: “Ако сте решили да ми делегирате правото да Ви представлявам, трябва да знаете, че ще работя със сърце и хъс и винаги ще заставам зад собственото си убеждение”.

Мария Гинева пък припомни какво е постигнато в община Казанлък през последните години при управлението на ГЕРБ в социалната сфера: “Успяхме да създадем в Казанлък социални услуги за хората, които имат нужда, за децата в риск и техните семейства, за въсрастните хора. Днес Казанлък е пример за това как трябва да се подкрепят хората с увреждания.”

На представянето думата бе дадена и на най-младия кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ в областта. Това е Мария Ненова от гр. Шипка, която е четвърти курс “Българска филология” в ПУ”Паисий Хилендарски”. Тя се обърна към младите хора и ги призова да бъдат активни: “Бъдете активни тук и сега, защото сме силни там, където са корените ни! Човек трябва да бъде щастлив какъвто и да е, където и да е. Ние живеем в изключителна страна със свещен език и земя, на която ние, младите хора, също имаме своето място и поприще. Човек, когато се реализира в собствената си земя, се чувства най-удовлетворен, без да се налага да се отделя от семейство и приятели в търсене на по-добри възможности”.

Изберете 5 за ГЕРБ в бюлетината на изборите през юли!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!