Happy Birthday

“Vestnikiskra. com” навърши годинката

Искахме просто заедно на този ден да пием по чаша вино и да си говорим за Любовта и за Висшата политика. Какво е това ли?

Ами вдигнете поглед и вижте поне звездите! И помечтайте малко, толкова малко, колкото да усетите гордост, че сте звезда. Звезда на нормалния живот, на нормалната посока, на нормалното здравей. Това е то висша политика. Другото е бръщолевене на политическите подлеци. Еднодневки, които може да фраснеш с нещо подръка и са свършени.

Говорим си и за заспалите – останали безвъзвратно във времето на големите лъжи. Те и днес произвеждат лъжи. Аплодираме събуждането. Посланието ни от тази година е едно и също – не бъркайте посоката. Защото сбърканата посока ни прави объркани избиратели, объркани читатели, объркани българи. На приятелите на този сайт – приятно четене. Пък и заедно да си блъскаме главите и заедно да търсим пътя. Повярвайте ми – все нещо ще излезе.

И Наздраве за рожденика! Наздраве и за Любовта! И Свети Трифон да ни помага…

Автор: Данаил Парнаров

*****

През изминалата година сайта vestnikiskra.com работи на пълни обороти. Доказателство за това са над 1700- те публикации, 240 хилядите посетители от различни държави и континенти, ежедневните мили писма от читатели и многото последователи в социалните мрежи.

Нашият сайт, като едно малко прохождащо детенце, което лека-полека се учи да върви, направи 1 година. Това не би било възможно без ВАС нашите верни и неуморни читатели.

Благодарим Ви, благодарим Ви за доверието, за подкрепата, за ентусиазма, че сте тук с нас  и ни подкрепяте, че заедно вървяхме към бъдещето, което заедно създаваме.

И както вестник „Искра” навърши миналата година 95 години, си пожелаваме, сайта vestnikiskra.com да стигне, дори и половината му години, а вие нашите брилянти читатели да сте до нас, защото това е най – голямото признание, даващо смисъл на работата ни.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Автор: Неделина Колева

Снимка: Статистика на посетителите на  vestnikiskra.com

Още Новини