Избори 2019

БСДП – Казанлък откри предизборната си кампания

Идеята на всичко това, което правим, е доброто на Казанлък, каза при официалното откриване на предизборната кампания на Българската социалдемократическа партия в Казанлък, председателят и Ганчо Ганев. Давайки възможност на всеки един от кандидатите за общински съветници на БСДП –Казанлък да се представят сами, Ганчо Ганев подчерта, че листата е съставена от различни хора с различни способности, съмишленици и приятели: „Смятам, че екипността, в което и да е било начинание, е най – важното нещо. Затова си пожелавам да останем такъв екип и поне още сто години да се чува за българската социалдемокрация, и за нейните дела.Да не се забравят нейните успехи, и че тя е била началото на много начала.”
Листата на Българската социалдемократическа партия е под номер 35. В нея са включени 21 кандидати за общински съветници в Казанлък, представители на различни професионални области : инженери, икономисти, адвокати, творци, педагози, банкери.
„Социалдемокрацията е идея, която изисква повече внимание, повече сърце, повече уют и това усещане, че принадлежиш към групата на „чучулигите”, както са се наричали социалдемократите в първите години на проникване на социалистическите идеи в България смятам, че е много работеща”, обобщи кандидатът за общински съветник от БСДП Гергана Атанасова.
БСДП – Казанлък не издига своя кандидатура за кмет. Социалдемократите подкрепят кандидата за кмет – трети мандат от ГЕРБ Галина Стоянова, която присъства на откриването на предизборната кампания на партията, заедно с кандидат – общински съветници от ГЕРБ.
БСДП откри предизборната си кампания в знаковото за социалдемократите в Казанлък
място – Бозуковото кафене, което през всичките години от миналото до днес е било средище на видни интелектуалци и социалдемократи, съхранило е атмосферата и спомена за тях. Заради елита, събиран в кафенето, самият Георги Кирков го кръщава “Академията”.

Изберете № 35 – Българска социалдемократическа партия.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още Новини