Идва ли 3. мандат за Галина Стоянова?

„Залагаме на сериозни и отговорни хора, които ще работят открито и ще приложат целия си професионален потенциал за развитието на нашата община – както за града, така и за населените места.“, заяви председателят на предизборния щаб Борис Борис Кърчев.

С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници, 15 кметове на кметства в Община Казанлък и кандидатура за кмет на общината ГЕРБ в града на розите ще се явят на предстоящите местни избори. Казанлъшката организация, представлявана от секретаря Радиана Стефанова и председателя на предизборния щаб Борис Кърчев, регистрира кандидатурите в Общинска избирателна комисия (ОИК).

Стефанова подчерта, че безспорната кандидатура за кмет на Община Казанлък е на настоящия градоначалник Галина Стоянова, която ще бъде и водач на листата за общински съветници.

37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот. Всички се ползват с доверието на казанлъчани. Сред кандидатите са: адвокат Роман Желев, д-р Белчо Белчев – лекар – хирург, Иван Гитев – фармацевт, архитект Емил Недялков, Радиана Стефанова – педагог, Ангел Ангелов – икономист, изявени спортисти като Антим Паральов, Красимир Иглев – компютърен инженер. Една-трета от листата са представители на гражданската квота.

За първи път една от 50-те Царици на розата на Казанлък юристът Симона Петкова ще поиска доверието на казанлъчани за каузата Казанлък.

ПП ГЕРБ в Казанлък регистрира и 15 кандидати за кметове на населени места в общината.

Седем от тях ще се съревновават за местата на досегашните кметове на ГЕРБ, които на есен ще се оттеглят по собствено желание. Така в с. Бузовград новата кандидатура ще бъде на Петър Петров, в с. Кънчево – на Стойно Стойнов, в с. Енина – Матьо Андреев, в с. Хаджидимитрово – Мима Колева, в гр. Крън – Пламен Георгиев, в с. Розово – Венцислав Колев и в с. Шейново – Ренета Стойкова. Останалите кандидати ще поискат отново доверието на местните жители на 27-ми октомври.