Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ гостуваха на клуб „Тракийка”

Иван Гитев e под № 8 в листата с кандидати за общински съветници. Той е магистър „Фармацевт“ от Медицински университет – София, и специализант към МУ – Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в гр. Казанлък в мандат 2015 – 2019 година.

Мария Цонева е под № 11 в листата с кандидати за общински съветници. Завършила е средното си образование в ОЕСПУ „Кирил и Методий“ в гр. Казанлък. Завършва магистърска степен в СА „Димитър Ценов“ – гр. Свищов, специалност „Социално икономическа информация“. Работи в частна фирма като експерт „Труд и работна заплата“. Член на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет – гр. Казанлък, в мандат 2015 – 2019 г. Председател на комисията по „Култура, информационна среда и вероизповедания“. Майка на едно дете.

Николай Факиров е под № 13 в листата с кандидати за общински съветници. Той е магистър – инженер „Електроенергетика  и електрообзавеждане” от ВТУ „Тодор Каблешков”, гр. София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ “Марица изток 2” ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет – гр. Казанлък, в мандатите 2011 – 2015 г. и 2015 – 2019 г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ – Стара Загора. Женен с едно дете.

Антим Паральов е под № 16 в листата с кандидати за общински съветници. През 2004 г. започва треньорската си дейност по футбол във ФК „Розова долина“. Женен и има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

Валентин Кралев е под № 18 в листата с кандидати за общински съветници. Завършил е Тракийски университет – Стара Загора, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет – Казанлък, в мандат 2011 – 2015 г. Баща на едно дете.

Василка Еленкова е под № 27 в листата с кандидати за общински съветници. Професионалният й опит от над 20 години е в сферата на траурните обреди. Владее гръцки език писменно и говоримо.

Теменужка Люцканова е под № 32 в листата с кандидати за общински съветници.  Завършила е „Социология” в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград и музикално образование в СМУ „Филип Кутев“ в гр. Котел. Има магистърска степен по „Социологически изследвания и политически мениджмънт”. От 2007 година от 2019 година е бeше кмет на гр. Крън.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!