Казанлъчани

Казанлъшко момиче проби и във висшата мода

Момичето, което отдавна ни вдъхновява със стила си, сега направи още една крачка в света на модата и преди дни показа официално за първи път своята колекция Denina Mártin Collection. На специален pop-up ивент Денина представи пред приятели и фенове моделите, които вече са достъпни онлайн.

Изключително елегантни, изискани и с много вдъхновение от нейния личен стил, те са създадени за всяка модерна, чувствена и уверена жена, а ние със сигурност бихме притежавали карираното палто и костюмът в кафяво от колекцията. Тя се ражда като продължение на вече 5-годишното блог приключение на Денина Мартин и нейната страст към модата, женствените дрехи и ясно изразените силуети. Една от първите официалните появи на част от Denina Mártin Collection тя направи във втори брой на списанието „Момичетата от града“.

Вдъхновението за есенните модели идва от характерните за сезона меки и топли цветове, представени чрез различни геометрични принтове и мотиви. Изключително романтична и женствена, в колекцията ще се предлагат и аксесоари като фишута и диадеми, които продължават да бъдат изключително тренди и през есента и зимата. Част от материите на дрехите, които са застъпени в пилотната колекция, са сурова вълна, вискоза и OEKO-TEX® сертифициран полиестер, тестван за вредни вещества и химикали. И ако вече имате своя фаворит, можете да го откриете на shop.deninamartin.com/bg.

Източник: https://momichetata.com/

Още Новини