Стар казанлъшки учител, Ловец на автографи, беше единственият гост на „Като две капки вода”

Стефан Цокев беше единственият гост на предаването, което за първи път в своята телевизионна история се проведе без публика в понеделник.

Бившият учител Стефан Цокев колекционира подписи и писма от популярни лица вече 50 години, като е събрал 500 автентични спомена. А вчера увеличи колекцията си с автографи от всички участници в предаването.

75-годишният колекционер по душа и учител по образование често пише писма до редакцията на NOVA с едно-единствено желание – снимки с автографи от от лицата на телевизията.

Този път, вместо да му изпратим автографите обаче, решихме да го поканим, за да ги получи лично. А като верен фен на „Като две капки вода”, г-н Цокев не е пропуснал нито минута от предаването. А в третия лайв от осмия сезон той се оказа и единственият зрител в залата.

“От осем години е фен на шоуто, фен на NOVA, а NOVA сбъдва желания”, каза управителят на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова.

А след края на предаването г-н Цокев беше най-щастливият пенсионер, защото сбъдна най-голямата си мечта – да гледа „Като две капки вода” на живо. Сподели, че преживяването го е подмладило с най-малко 20 години. “Никога не съм получавал такъв подарък”, категоричен бе г-н Цокев.