Алла и нейните Грации омагьосаха италианците в Сан Ремо

По време на Интернационален танцов конкурс в гр.Сан Ремо в Италия, PREMIO INTERNAZIONALE DANZA GIOVANI CITTA’DI SANREMO, който се проведе на 18 май в световноизвестният театър Аристон, грациитe на Алла и Юлиана Ангелови  бяха наградени  със ,,Специално отличие“.  Възпитаничките на БТЦ „Грация“ с педагози – хореографи Алла и Юлиана Ангелови при НЧ „Възродена Искра – 2000“ бяха единствените представители от чужбина.

Хореографията създадена от Алла Ангелова направи огромно впечатление на колегите от италианските школи с академичното изпълнение на грациите, костюма, визия и грим, пресъздаващ руския характер в танца наречен Руски лиричен танц „Лебедова мелодия“.
Уникално и вълнуващо е да танцуваш на сцената на прочутия театър Аристон, където се провежда легендарния песенен фестивал Сан Ремо! Челентано, ТОТО Котунио, Моранди,Мадона, Спайс гърлс, Лайнъл Ричи са само част от световните звезди, пяли на сцената му!

Поздравления на г-жа Алла Ангелова и грациите Десислава, Никол, Петя, Кристина и Янина за завоюваното специално отличие по време на Интернационалния танцов конкурс в гр.Сан Ремо!