Aрт инсталации и фотографии завладяха библиотеката

Общинска библиотека „Искра”, сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” и „Асоциация на работещите с младежи и доброволци организации в България” откри изложба на втория етаж във фоайето на библиотеката.

Изложбата от снимки разказва за обучението с наименование „112” за младежи работници по програма „Еразъм+” на сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ”. В нея са запечатани кадри от тренинга за повишаване на техните познания и опит в действия при терористичен акт, при биозараза и под карантина като при коронавирус, действия при промишлени и радиационни аварии, действия при мигрантска криза, действия при снегонавявания, обледяване, силна буря и градушка и ограничаване на щетите от тях.

Освен снимки ще можете да се насладите на изработените арт инсталации от доброволците на „Асоциация на работещите с младежи и доброволци организации в България” по проект „Приказка в гората” на програма „Европейски корпус за солидарност”. Дейностите на младежите от Турция, Грузия, Гърция, Италия, Испания и България се проведоха в продължение на 59 дни от март до май 2021 г. в Родопите, местност Върховръх.

Изложбата ще може да разгледате в следващите две седмици.

Вижте още:

loading…