Култура

Дорина, Илияна, Богдан и Диан греят от новия клип „Роза“

„Избрах Дамасцена понеже е изключително красив комплекс близо до родното ми място и исках да направя нещо, което ще остане във времето дори като спомен, че съм се опитал да направя нещо за моя роден край, а именно Долината на Розата… За това и самото заглавие е “Роза“. Имахме много идеи за името, но всичко опираше до розата и затова решихме да е просто роза… “ споделя Богдан.

Млади хора, казанлъшка маслодайна роза и едно райско кътче, докоснато от Бога ще видите в последното видео на Bratoev Channel, в което младежи от Казанлък пресъздават кадри, сплетени от българското, традиции и обичаите. А за това специално видео, те избраха и едно специално място – живописният комплекс Дамасцена намиращ се в магическото кътче на България – Розовата долина.

Облечени в български носии и сред редовете на маслодайната роза са Дорина Курдова, Илияна Ставрева, Богдан Братоев и Диан Братоев, които разкриват богатствата и красотата на Казанлъшкия край чрез „Роза“.

„Роза“, точно това е името на най-новото видео, което заснеха приятелите от Казанлък

Богдан, който е и актьор и режисьор споделя, че целият проект се е появил като идея и се е реализирал много спонтанно, но може би в точно това е тайната на добрия резултат.

Общо 6 оператори са участвали в заснемането на клипа, като дори има и включени кадри с дрон.

Детелина Мирлева, Диан Братоев, Герасим Костадинов, Светослав Бориславов, Стилиян Бонев  и Богдан Колев са хората зад кадър, които успяха да пресъздадат атмосферата на българското и родно.

Точно два дена са били нужни, за да се сформира целият екип от оператори и актьори, а за заснемането е трябвало по-малко и от ден. Снимачният ден за казанлъчани е започнал от ранни зори – от 05.00 часа сутринта, и около 14.30 часа кадрите за „Роза“ са били готови.

„Всичко дължа на екипа си понеже ако не беше техния професионализъм аз нямаше как да сбъдна този проект… Много бързо се организираха всички и благодарение на това цялото заснемане стана за ден“ допълва Богдан.

Публикацията достигна до вас, благодарение на отзивчивостта на колегите ни от Kazanlak.com

Още Новини