По пътя към Славата

На 08-10 февруари се проведе VII Национален конкурс “Път към славата“, където БТЦ „Грация“ с ръководители Алла и Юлиана Ангелови при НЧ „Възродена Искра – 2000“ взеха участие в категория „Танци“. Казанлъшките грации завоюваха 4 първи, 2 втори и 1 трето място.

Две от първите места са в стил „Характерен танц“ и са за постановката „Лебедова песен“ в раздел Група и за Трио Грузински танц „Самаия“. Останалите две първи места за в стил „Модерен танц“ за Трио „Молитва“ и Група за танца „Устрем“. Вторите места са в стил „Модерен танц“ за Група „Не на войната“ и за Трио „Инфинити“. Третото място е за Соло в стил „Характерен танц в изпълнение на Кристина Губеркова.

Грациите получиха и специални покани за участие в Международни танцови конкурси в Римини – Италия, Лидо ди Йезоло – Венеция, Италия и Слънчев бряг – България.

Ръководителите на БТЦ „Грация“ Алла и Юлиана Ангелови поздравяват своите възпитанички за наградите и им благодарят за усърдната работа в залата и сплотеността в тежък за колектива момент.

Настоятелството на НЧ „Възродена Искра – 2000“ поздравява грациите за успехите и им пожелава лека подготовка за поредното предизвикателство, което им предстой.