Доброволците Ви канят на Дискусия и работни ателиета

Чували ли сте за философията „нулев отпадък“? Струва ли ви се като онези непостижими мечти от приказките? А знаете ли, че често мечтите стават реалност, когато предприемем действия?

Как това се случва в действителност, колко лесно, колко предизвикателно и колко удовлетворяващо може да бъде…

Ще разберем  на  01.08.2020г. -10:00-13:00 ч. в парк Розариум  по време на Дискусията на тема: “Живот с нулев отпадък – практични съвети как да намалим отпадъка, който генерираме в ежедневието” и работни ателиета за направа на еко торбички и паста за зъби.

Ще имате възможност да си закупите и книгата на Блажка Димитрова „Живот с нулев отпадък в България“, която ще ви даде първите стъпки по една вълшебна пътечка…

Събитието се осъществява с любезното съдействие на „Нулев отпадък”, Община Казанлък и Център за развитие на човешките ресурси.

Събитието е включено в програмата на 10-тото юбилейно издание на еко фестивала и е инициатива по проект „Овластяване на младите – да започнем от днес” на Асоциация на работещите с младежи и доброволци организации в България по програма „Европейски корпус за солидарност.

На него ще можете да се запознаете с доброволците по проект „Дълбоки корени” на програма “Еразъм+” и проект “Взаимопомощ” на програма “Европейски корпус за солидарност”.

инж. Мария Славова

Председател на СНЦ “Младежки център за развитие-Взаимопомощ”

Свързана публикация

Еко фестивалът в Казанлък продължава