Елена и Стефани с песен и обич творят доброто

Успешно започна  2019 година  за певиците Елена Николаева и Стефани Калчева от Школата за поп пеене с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“, Казанлък.Спечелените от тях наградидо сега са: 1 златен медал, 3 сребърни медала,Специална награда и две Покани за конкурси в Римини и Монтекатини – Италия през лятото на 2019г.

Със  златен медал бе отличена Стефани за изпълнениетто на италианската песен „Sola“ и българската песен„Вярвай в мен“на Националния конкурс „С песен и обич творим добро“.В голяма конкуренция с  талантливи певци от музикални училища и водещи в страната школи, успя да покаже своите певчески качества и да заслужи своята награда. На Международния конкурс за испанска песен „Аваnico“ Софияпрез март 2019г., Стефани Калчева получи сребърен медал и Покана за участие в Италия.На Национален конкурс за забавна песен в Пловдив тя взеСпециална награда на Avon и международна покана за конкурсът „Маgia Italiana“ – Римини, Италия.

Елена Николаева бе отличена с два нови сребърни медала от Националния конкурс„С песен и обич творим добро“ и от Международния конкурс за испанска песен „Аваnico“ София.И също получи Покана за участие в международен конкурс в Италия – Монтекатини.Елена е сред  успелите деца на България във Фондация „Бербатов“ за 2018г. Тя е номинирана за 2 – ри път в  категория „Изкуство“,раздел – пеене. Тази номинация е  оценка за нейните  престижни награди през изминалата година.

Момичетата  на г – жа Мъгева вземат активно участие не само по конкурсните сцени, но и в концерти, и събития – чествания в град Казанлък. Те се включиха в програмата на Чудомирови празници и с радост ще участват през април в честването по случай 40-тата годишнина на музей „Чудомир“.