Третото издание на “Изложение на университетите и колежите” ще се проведе онлайн

И тази година традицията, която създадоха  младите хора от Младежки общински съвет ще бъде спазена, а третото изданието на “Изложение на университетите и колежите” ще се проведе при малко по различни условия. Младежите са създали специална група в социалната мрежа facebook, в която желащите ще могат да гледат и задават въпроси в реално време към гостуващия университет или колеж. Ето какво споделиха и самите членове на МОС:

“Поради огромния интерес и силно влияние на изложенията от предишни години, решихме, че въпреки епидемичната обстановка и тази година трябва да го осъществим. Изложението ще се състои на 03.02.2021г. /сряда/ от 11:00ч.

В групата /Онлайн изложение на университетите и колежите в България/ през целия ден ще можете да гледате видео връзки в реално време на голяма част от университетите и колежите в България. Ще имате възможността свободно да задавате въпроси в коментарите и да получавате отговори от техни представители. Ако случайно изпуснете някоя видео връзка в реално време, не се притеснявайте, защото всички ще бъдат запазени и ще можете да ги гледате в удобно за вас време след това.

На 01.02.2021г. /понеделник/ ще обявим всички университети и колежи, които ще вземат участие в изложението, както и часа на провеждане на видео връзка на всеки от тях.”, казаха младежите от Младежки общински съвет

loading…