Букет от медали за гимнастичките от СК “Розова долина” на турнир в София

СК по художествена гимнастика „Розова долина“ взе участие в VIII Турнир по художествена гимнастика за купа Нюанс НСА 2021, град София.

Във Фестивалната част СК Розова Долина се представи с 3 отбора. Всички момичета се представиха отлично и получиха медали за отлично представяне.
При най-малките ансамбли до 2013г Ансамбълът ни на “без уред” стана 2-ри и се окачиха със сребърни медали.
При ансамбли ДМВ до 10 години Ансамбъла ни също много добре се представи съчетанието си с топки и се нареди също на втора стълбичка и станаха вице-шампионки.
При ансамбли ДМВ нашата тройка на второ поредно състезание оставя конкуренцията след себе си и печали шампионска титла и златни медали за съчетание с топки.
При ансамбли ДСВ също имаме повод за радост. Момичета от първия ансамбъл печелят шампионска титла за съчетание с обръчи. Вторият ни ансамбъл намери място в почетна осмица и стана 4ти.
Момичета от ансамбъл жени също не останаха без медали. Те успяха да се преборят за второ място и се окачиха със сребърни медали.
Браво на децата, браво на треньорите Мариана Ламбова и Милена Калайджиева. Благодарим и на родителите за подкрепата. В начало на юни предстои на клуба да защищава медалите в Пловдив, на купа Тракиия. “Успех деца!”, си пожелаха в страницата си във Фейсбук от СК по художествена гимнастика „Розова долина“.
От ОУ “Георги Кирков” също се  похвалиха на  страницата си във Фейсбук:

“С поредна шампионска титла и златен медал се завърнаха наши възпитанички.

Катерина Христова /4.а/ и нейният ансамбъл Девойки младша възраст за съчетание с топки от VIII-мия турнир по художествена гимнастика за купа „НЮАНС“ НСА 2021. Йоана Добрева от 2.б клас от най-малките ансамбли се класира на 2-ро място. Никол Карагьозова, Стефани Маринова и Никол Братованова /6. клас/, част от ансамбъла Девойки старша възраст се класираха на 4-то място. Всички те за пореден път доказаха името на СК по художествена гимнастика „Розова долина“ и признание за треньорите си .”

loading…