Доброволците с благотворителна инициатива в помощ на хората в нужда

Може би много от Вас са се питали как хората, които оцеляват на улицата или в крайна бедност посрещат празниците? Може би много пъти сте искали да им помогнете? Сега това е възможно с инициативата „Купа празнична солидарност” Зад нея застават доброволците на сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” по проект „Взаимопомощ 3”  и доброволците на сдружение „Юнайтед Авангард Артист” по проект „Мисии” на програма „Европейски корпус за солидарност”.

През 2019 г. на 12.12. доброволците на сдружение „Взаимопомощ” организираха инициативата „Безплатна супа”  като осигуриха безплатна супа за хората в нужда и призоваха всеки, който желае да донесе каквото има на сърце.

Две години по-късно организацията е готова отново да помогне на хората в нужда”, благодарение на всички Вас. Присъединете се и направете промяна!

По изключение пред офиса на “Взаимопомощ” на 01.12.2021 г. от 11 до 13 ч. на адрес: ул. „Искра” 22-срещу читалище „Искра” ще се организира място, където ще можете да споделите малко от празничния дух с тези, които срещаме всеки ден по улицата-хората в нужда.

“Присъединете се към нас и донесете всичко, което искате да споделите. Донесете храна, топла напитка, сладкиши или просто забравете предразсъдъците и елате да поговорите с тях и да чуете житейските им истории. Очакваме Ви!”, споделят организаторите на инициативата.

В посочения линк може да откриете още информация за събитието: https://www.facebook.com/events/2760023837623638/?ref=newsfeed

loading…