Фестивал “Поети с китари” събира бардове от страната в Казанлък

НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ “ПОЕТИ С КИТАРА” КАЗАНЛЪК 2022 ще бъде част от традиционните ” ПРАЗНИЦИ В ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ” и ще се проведе на 27-ми август на сцената до “Тракийската гробница”.

С появата на това музикално събитие се цели да се даде възможност и сцена за изява на таланти от цялата страна да популяризират своето уникално творчество.

Регламент за участие:

– Във фестивала могат да участват всички български граждани навършили 16 години.

– Участниците трябва сами да изпълняват своите песни, както и да са автори на музиката и текста. Текстовете трябва да бъдат на български език. Всички участници се представят с две композиции с общо времетраене до 8 минути.

– Фестивалът има конкурсен характер. Ще бъдат присъдени две награди:

  1. НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА – включва диплом, плакет и парична награда от 500 лв. , ще се гласува след приключване на фестивалната програма, на място.
  2. СПЕЦИАЛНА НАГРАДА – КИТАРА , ПРОИЗВОДСТВО НА “КРЕМОНА” ЕООД КАЗАНЛЪК – един от спонсорите на фестивала.

– Всички участници ще получат сертификат за участие в Национален фестивал “Поети с китара” – Казанлък 2022.

– Няма ограничения относно тематиката на фестивала, но няма да бъдат допуснати песни с конкретна политическа насоченост, нецензурно съдържание и обиди.

– На участниците, които получават специална покана за фестивала и тези, които са одобрени ще бъдат поети разходите за път и нощувка.

– На посочения имейл могат да се изпращат заявки с имената, или псевдоним на участника, институция / ако представлява такава/, кратка автобиография, заглавията на песните , линк към негово видео в музикална платформа и телефон за обратна връзка.

– Краен срок за заявяване на участие – 17 – ти август.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ! ОЧАКВАМЕ ВИ!

За контакт: Надя Тончева, тел: 0988340206

е-mail: nadyaton61@gmail.com

loading…