Кулинарен базар в подкрепа на Гита в навечерието на Коледа!

Сдружение „Бъдеще за децата“ организира Благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Гита Славова! Една прекрасна жена от Казанлък, наш служител и майка на две момичета, диагностицирана с тежко заболяване  – Вторично прогресивна Множествена склероза. Тя и нейното семейство се нуждаят от нашата помощ, за да може Гита да живее нормално.

Сумата, която е необходима за лечение в чужбина е 110 000 лв. Тя е непосилна за тях. Интервенцията, която може да спаси Гита е трансплантация на собствени стволови клетки, придружена от химиотерапия. Трябва да бъде изградена нова имунна система и това е единственият лъч надежда за нея.

Както и неведнъж сме го правили – запрятаме ръкави и помагаме!

Базарът ще се състои на 19.12.2022г. и 20.12.2022 г., в Комплекса за социални услуги за деца и семейства на ул. „Войнишка“ 25 (северно от парк Розариум).

Всички колеги на Гита – социалните асистенти от „Асистентска подкрепа“ – гр. Казанлък, ще изработят и приготвят домашни печива и сувенири – посветени на предстоящите Коледните празници.

Организатори на събитието са социалните асистенти от Социална услуга „Асистентска подкрепа“ при сдружение „Бъдеще за децата“ с координатор Красимира Димитрова.

Заедно да помогнем за един по-добър живот! Защото Чудесата ги правим Заедно!

Надявам се, че ще се присъедините към инициативата и ще споделите тази информация, за да може да достигне до възможно повече хора!

Благодаря ви, предварително!

За актуална информация и повече подробности относно благотворителния базар следете @Сдружение „Бъдеще за децата“ и https://www.facebook.com/groups/838946040891857

Прессъобщение на Сдружение „Бъдеще за децата“

loading…