МОС и Антимовци с 3 инициативи в подкрепа на Гита Славова

Три дни в навечерието на Баба Марта от 12 до 14 и от 16 до 17,30 часа на площад “Севтополис” в началото на ул.“Искра“ представители на Ученическия съвет и ученици от 7 клас на СУ “Екзарх Антим І“ продават мартеници в подкрепа на Гита Славова. Мартениците са изработени от ученици, учители и родители от СУ “Екзарх Антим I”, живущи в Дом за стари хора №3 и Общински младежки съвет. 356 лева е резултатът от първия ден.

През целия ден на 27 февруари на централния вход на училището е организираният Благотворителен базар с изработени от сръчните ръце на малки и големи „антимовци“ мартеници и подаръци за 8-ми март.

2105 лева от продажба на мартеници събраха “антимовци” в помощ на Гита Славова от 24 февруари до 14 часа на 28 февруари.
Председателят на ученическия съвет – Славена Кирова и Павел Стоев от 12 б клас внесоха парите по сметката на Гита Славова.
На 7 март от 18:00 часа в залата на Военен клуб Казанлък е Благотворителният концерт на ученици от музикалните паралелки на училището, като събраните средства от билети отново са в подкрепа на Гита Славова.

Инициатори на трите инициативи, обединени под мотото: „Нека заедно да подарим надежда“, са Младежки Общински съвет Казанлък и Ученическият съвет на СУ “Екзарх Антим І“.


loading…