Нов международен успех за Стефани Калчева от Школа ,,Орфей”

Стефани Калчева се представи отлично на Международния фестивал в гр. Лутраки, Гърция, от 27-31.07.21г., и бе отличена за своите вокални изпълнения с 1-во място. Тя участва в 23-тия формат на музикален фестивал ,,Eleni Limniati” за солисти и вокални формации. В него взеха участие солисти и състави от Италия, България, Латвия и Гърция в три поредни концертни вечери.

Стефани се представи успешно с репертоар от две български песни, испанска песен, английска песен и джаз стандарт. Поканата за участието дойде от Софийската музикална агенция “Artvoices” след получени награди от национални конкурси. Успешното участие бе подпомогнато финансово от Синдикалния комитет при КНСБ на,, Арсенал”АД и НЧ ,,Възродена Искра 2000″.

Стефани обича много да пее и доказва вече 8г. своите певчески качества по национални и международни сцени. Учи се на вокално майсторство в Школа ,,Орфей” при музикалния педагог Мариана Мъгева към НЧ ,,Възродена Искра 2000″, Казанлък.

“Радостни сме, че получи висока оценка за изпълнението си и представи достойно пеещите деца на Казанлък и качествата на българските певци!”, сподели Мариана Мъгева.

Вижте още:

loading…