ОДК „Св. Иван Рилски” отваря врати за новата творческа, учебна година

На 1 октомври 2021г., вратите на Общински Детски Комплекс „Св. Иван Рилски”, ще се отворят да посрещнат своите възпитаници за новата творческа, учебна година.

Знаем че всяко дете има мечти.  Някъде, в своята розова стая, едно малко момиченце, мечтае да стане прекрасна балерина, а в друга стая, на друго място двама братя се боричкат, но виждат себе си, като шампиони по таекуондо. Един невръстен Пикасо, рисува първите си шедьоври, съвсем сам, а би могъл да го прави с приятели. Фантазьорка, с велики идеи, пише първият си роман, но няма с кого да сподели, какво се случва с героите й, а близнаците от горният етаж, момче и момиче, си представят, че са двойка танцьори, на състезание по спортни танци, докато кака им пее под душа, с мечти за голяма сцена. Малко момиченце играе шах с дядо си и го бие всеки път, а братчето й отива да поплува, но все още не умее и няма кой да го научи.

Ако сте разпознали вашите деца, доведете ги при нас. Тук те ще намерят своята среда, ще се срещнат с добри учители и ще превърнат мечтите си в реалност. Много скоро, повечето от тях, ще се окичат с медали или ще получат награди за труда и напредъка си, но най-важното е, че ще се забавляват, докато се учат.

ОДК „Св. Ив. Рилски” предлага следните форми: Балетна формация „Дива денс”, Клуб по спортни танци „Роза”, Школа по Изобразително и приложно изкуство „Живопис”, клуб по творческо писане „Светлини сред сенките”, със подсекция „Въображение”, за деца от предучилищна възраст, Клуб по шахмат, таекуондо клуб „Кентавър”, Плуване, Вокална формация и “Първи стъпки в IT”.

Общински Детски Комплекс  „Св. Иван Рилски”

Вижте още:

loading…