Последен урок и тържество! Здравей, Ваканция!

С последен урок и тържествена церемония за успешно завършване на IV „б“ клас учителите Росица Джегарова и Григор Бошнаков изпратиха своите ученици.

В своя последен урок г – жа Джегарова презентира пред четвъртокласницитe Азбука на успеха и отправи летни предизвикателства към тях.

С получаването на пъpвия cи oфициaлeн дoĸyмeнт в yчилищe – yдocтoвepeниe зa зaвъpшeн нaчaлeн eтaп на основно образование, учениците, завършили с пълен отличен успех, бяха удостоени със специална грамота. Всички родители получиха Благодарствено писмо от учителите на IV „б“ клас, а на учениците бяха връчени и лични послания към тях озаглавени „На раздяла…“

На всички ученици беше връчена и грамота със закачливо четиристишие, в което се разкриват индивидуалните им качества през целия четиригодишен етап на обучение.

Във втората част от тържествената церемония, г–н Григор Бошнаков презентира пред учениците важни моменти и напътствия, които са задължителни за тяхното бъдеще след завършването им на IV клас. Като основен акцент в презентацията беше връчването на грамотите и наградите за завоюваното I – во място и I – ва награда в Националния конкурс „Моят любим национален герой“ на Община Благоевград.

Учениците от ГЦОУД бяха удостоени с индивидуални грамоти за I – во място, грамота на цялата Група за ЦОУД, индивидуална грамота за ръководителя на групата и специална грамота за Основно училище „Георги Кирков“, която беше официално връчена на Директора – г – жа Сребра Касева на годишния педагогически съвет, за да бъде присъединена към огромния златен фонд от награди, медали и купи на училището.

Предметните награди от конкурса, получени от учениците са енциклопедия, личният бележник /тефтерчето/ на Христо Ботев, професионални футболни топки, с които в момента се играе на Европейското първенство по футбол, Васил Левски – книга от поредицата Приказки и легенди за владетели и герои, и още много рекламни материали. За всички постигнати успехи, четвъртокласниците получиха и заслужена почерпка, състояща се от торта, пици, натурални сокове, бонбони и много други сладки изкушения донесени лично от всеки ученик.

loading…