Премиера на новия фантастичен роман на “Светлинките”

На 22 ноември от 17:00 часа в Общинска библиотека „Искра” учениците от клуб „Светлини сред сенките” при ОДК „Св. Ив. Рилски” ще представят, за първи път пред казанлъшката публика, най-новия си фантастичен роман „ТЕ – които говорят с мълнии”.

Романът е дело на четири поколения “светлинки”, като най-малкият участник е авторът на корицата Рая Енева, която е на 12 години. Ще бъдат показани още и романът в стихове „Тайната на старата върба”, чиято премиера беше в началото на тази година, „Хроники на глухарчетата” – роман, писан по време на световната пандемия, както и клипове на авторите, които са снимани през последните две години.

„ТЕ – които говорят с мълнии” вече имаше своята предпремиера в гр. Пловдив и в гр. София. Авторите имат покана и за представяне в Бургас, но ще се радват на вниманието и присъствието на публиката в родният си град, където създават своите произведения. Тази премиера е последната, от поредицата изяви, които клуб „Светлини сред сенките” организира съвместно с Общинска библиотека „Искра” по повод своята 20 годишнина.