Превантивни беседи за вредата от наркотични вещества в училища в Стара Загора и Казанлък

Превантивни беседи с насоченост вредата от употреба на наркотични вещества ще се проведат в училища в Стара Загора и Казанлък в периода от 07 до 09 юни 2023 година. Лектор ще бъде инспектор Петю Петков от сектор ,,Наркотици“ към СДВР, гр. София.
Инспектор Петков ще направи презентацията ,,Всички заедно срещу наркотичните вещества“ на обучение за усъвършенстване и повишаване на професионалните умения на директори на образователни институции, педагогически съветници, училищни психолози и други, чиято работа е свързана с малолетни и непълнолетни. Форумът е с начален час 15:00 ч. на 7 юни – сряда и ще се проведе в зала „П. Р. Славейков“ в Стара Загора.
Беседите за ученици в Стара Загора ще се проведат на 07 и 08 юни в ПГМТТ“Н.Й.Вапцаров“, СУ „Иван Вазов“, ПГВМ“Иван Павлов“ , СУ“Максим Горки“, ГПЧЕ „Ромен Ролан“.За медиите е предвидена възможност да направят кадри в СУ„Иван Вазов“ в Стара Загора на 08 юни от 9:30 часа.
В Казанлък беседите ще се проведат на 09 юни в ПГ „Иван Хаджиенов“, НУПИД „Акад. Дечко Узунов“, СУ „Екзарх Антим I“, ПГЛПТ, ПХГ „Св. Св. Кирил и Методий“.
Беседите се организират от ОДМВР-Стара Загора в партньорство с Община Стара Загора, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Стара Загора, Община Казанлък, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Казанлък, Районна прокуратура-Стара Загора

Прессъобщение на ОДМВР Стара Загора

loading…