Рок експлозия на Тюлбето в Празниците в Долината на тракийските царе 2022

На 27 август /събота / 2022 г. от 20:30 ч. в парк “Тюлбе” – Тракийска гробница Ви Очаква една истинска и незабравима РОК ВЕЧЕР С ПРИЯТЕЛИ!
„ROCK ‘N‘ ROLL & FRIENDS” е музикален проект на „OLD SCHOOL ROCK BAND” формация и
„ПРАЗНИЦИ В ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ“ 2022 Казанлък.
Казанлъшките почитатели на рока от различни поколения ще могат да “проветрят душите си и да отворят сърцата си” с хитове на DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, WHITE SNAKE, RAINBOW, AC/DC и много други !
„OLD SCHOOL ROCK BAND” ФОРМАЦИЯ е съставена от три поколения изпълнители – професионални и непрофесионални музиканти, обединени преди повече от 8 години от своята голяма любов, дългогодишна дива страст и предпочитан стил и начин на живот, което е за тях е ROCK ‘N‘ ROLL, в своите различни превъплъщения.
Родом от двете страни на Балкана – Казанлък и Габрово, те свирят в почти постоянен състав според ангажиментите си, но с такава отдаденост и перфекционизъм, които могат да си позволят само истинските творци. За това издание е поканен да участва като гост барабанист известния музикант Ангел Ангелов от Велико Търново.
Музикантите от „OLD SCHOOL ROCK BAND” ФОРМАЦИЯ са реализирали над 12 музикални проекта с мощна подкрепа от съмишленици и верни фенове от Казанлък. В тези изяви са участвали и много други работещи или живеещи в чужбина казанлъшки музиканти, или докоснати завинаги от магията на Чудомировия град, техни колеги и приятели от страната.
Разнообразният и богат репертоар от кавър изпълнения на вечните рок хитове и балади се поднася от „OLD SCHOOL ROCK BAND” ФОРМАЦИЯ с професионална прецизност и реверанс пред оригинала, но с характерната за всеки артист виртуозна интерпретация на изпълнението, което е истинско удоволствие за публиката и превръща концертите им на живо в неподражаем рок спектакъл.
„OLD SCHOOL ROCK BAND” ФОРМАЦИЯ са изкушени да работят с различни в стилово отношение рок изпълнители и музиканти, като продължават да търси новото лице на вечния ROCK ‘N‘ ROLL в България, наследник на добрите стари традиции и модерното звучене.

Формацията за проекта „ROCK ‘N‘ ROLL & FRIENDS”, с който ще се включат музикантите в „Празници в долината на тракийските царе“ 2022  ще бъде в състав:

Вокал: Тони Иванов – Lavender Haze, Pantommind,Perfect Strangers-metal Band,Respect Band, “Тодиан”,Eridan

Ударни Гост Барабанист: Ангел Ангелов – “Торнадо”,”Абсолют”, “Ексидънт”,”Colobar”,”Curls & Purls”,“Тодиан”

Бас китара: Цветан Иванов – Rock Bands 70 s,80 s until 90 s Kazanlak
Kитари: Пламен Чепанов – Остава, Al Di Meola,Jasen&Friends, Nikolo Kotzev’s Nostradamus Rock Opera Project, Intelligent Music Project II – My Kind O’ Lovin’ Dr. Milen Vrabevski

Клавири: Джовани Дундаков – Inspiration, VICK Live Prodject The Voice of Bulgaria, Стенли Live Band,Dirty Fingers Dudes Band, Affection+Goatsucker

Източник: Община Казанлък

loading…