С какъв № на бюлетина ще гласуваме за казанлъшките кандидат депутати на 2 октомври

В Централната избирателна комисия (ЦИК) днес беше изтеглен жребият, който определи под какъв номер политическите партии и коалиции ще фигурират в интегралната бюлетина за парламентарните избори на 2 октомври, предаде БТА.

С бюлетина № 1 ще се гласува за кандидатите на ПП  „Движение за права и свободи“, които в 27-ми Многомандатен избирателен район Стара Загора са с водач ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ, който вече няколко мандата е народен представител.

С бюлетина № 9 ще се гласува за кандидатите на КП „Продължаваме промяната“, като четвърти в листата на коалицията в 27-ми МИР е казанлъшкият бизнесмен ВАСИЛ ТОМОВ.

С бюлетина № 14 ще се гласува за кандидатите на ПП „Възраждане“, чиято листа за 27-ми Многомандатен избирателен район Стара Загора се състои от 11 кандидат депутати с водач Искра Михайлова.

С бюлетина № 19 ще се гласува за кандидатите на ПП “Има такъв народ”.

С бюлетина № 24 ще се гласува за кандидатите на КП “ГЕРБ-СДС”. В 27-ми МИР са казанлъшките кандидат депутати са 5. Това са: ИЛИАНА ЖЕКОВА, Д-Р МЕХМЕД МЕХМЕДОВ, ДОНКА ХРИСТОВА, СТОЯН ЧАЧКАРОВ и ДЕСИСЛАВА ТИНЕВА. Илиана Жекова е трета в кандидатската листа, като тя бе депутат в 45-то, 46-то и 47-мо Народно събрание.

С бюлетина № 25 ще се гласува за кандидатите на КП „ Демократична България – обединение “. В кандидат депутатската листа за 27-ми МИР са включени двама казанлъчани, които бяха кандидати за народни представители и миналата година. Това са: ИВАН ЛАПЧЕВ на 14 позиция и МЕТОДИ МАРИНОВ – на 17-то място.

С бюлетина № 28 ще се гласува за кандидатите на КП “БСП за България”. В 27-ми МИР казанлъшките кандидат депутати на коалицията са 3. Това са: ПЛАМЕН КАРАДЖОВ, председател на БСП-Казанлък и общински съветник, адвокат МИЛКА КЪРПАЧЕВА от гражданската квота и КИРИЛКА ДИМИТРОВА – председател на Младежкото обединение на БСП в Казанлък.

С бюлетина № 29 ще се гласува за кандидатите на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“. В листата на партията за 27-ми МИР казанлъчанката КОРНЕЛИЯ ВЛАДЕВА е под номер 3.

Ето коя партия и коалиция с кой номер в бюлетината ще се яви на вота:

1.ПП  „Движение за права и свободи“

2. ПП „Български съюз за директна демокрация“ (БСДД)

3. БНО

4. ПП „Национално движение единство“

5. ПП ВМРО-Българско национално движение

6. КП „Справедлива България“

7. ПП „Пряка демокрация“

8. НФСБ

9. КП „Продължаваме промяната“

10. ПП МИР

11. ПП „Консервативно обединение на десницата – КОД“

12. ПП БТР-България на труда и разума

13. Коалиция за теб България

14. ПП „Възраждане“

15.КП „Български възход“

16. ПП „Български национален съюз – НД“

17. ПП „Изправи се България“

18. ПП “Движение на непартийните кандидати”

19. ПП “Има такъв народ”

20. ПП „Глас народен“

21. ПП „Единна народна партия“

22. ПП „Правото“

23. ПП „Народна партия истината и само истината“

24. КП “ГЕРБ-СДС”

25. КП „ Демократична България – обединение “

26.  ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“

27. ПП „Атака “

28. КП “БСП за България”

29. ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“

loading…