С Лятно кино в село Средногорово приключва Еко фестивал Казанлък 2022

Приключва 12-то издание на Еко фестивал Казанлък, който се организира от сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” по проект „По-Зелена Европа” на програма „Европейски корпус за солидарност”.

Краят на фестивала ще бъде даден с организиране на лятно кино в с. Средногорово, община Казанлък, където казанлъшката организация започна изграждане на Еко център „Зелена Европа”. В него по различни дейности ще се осъществяват инициативи, насочени към екологосъобразен начин на живот за младежи от цяла Европа.

Лятното кино ще започне на 5 август (петък) в 21:30 ч. в центъра на село Средногорово с излъчване на кратките екологични филми, чиито снимки предизвикаха голям интерес в града ни и бяха създадени от доброволците на младежката организация по Проекта.

След това ще бъде излъчен филма, насочен към глобалните екологични промени „Целуни Земята”, в който се дават реални решения за това как да намалим глобалното затопляне и като цяло замърсяването на околната среда от човешката дейност.

Организаторите благодарят за съдействието за организиране на събитието на Народно читалище „Просвета-1902 г.” и кметство с. Средногорово.

Линк към събитието:

https://www.facebook.com/events/2185835554912211


loading…