Стани част от хор „Петко Стайнов“ в грандиозния концерт „Властелинът на пръстените“ в Пловдив

Смесен хор ‘Петко Стайнов” при НЧ „Искра-1860” набира изпълнители – любители музиканти, певци, от всички възрасти, включително и деца.

 

Хор ‘Петко Стайнов” при НЧ „Искра-1860”  е поканен да участва в концерт с изпълнение на музика на живо към третата част на „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“.

В основата на изпълнението са музикантите от Държавна опера – Стара Загора, а във величественото изпълнение  на наградения с Оскар, оригинален саундтрак на Хауърд Шор, ще вземат участие над 250 музиканти.

Събитието ще се състои на 01 и 02 Август на сцената на Античния театър в Пловдив. Продуцент  е най-известната в бранша американска компания Колумбия артист мениджмънт, а организатор от българска страна – Фест Тийм.

Хор „Петко Стайнов”  набира изпълнители – любители музиканти, певци, от всички възрасти, включително и деца, за да се включат в това безценно преживяване. Репетициите ще се провеждат в сградата на читалището в понеделник и сряда от 18 часа, както и в допълнителни дни според необходимостта.

За контакти и допълнителна информация:

Младен Станев – Диригент на СХ „Петко Стайнов”, тел. 0888585065

НЧ „Искра-1860”- тел.043162986

Ще се радваме да станете част  от нашия творчески екип!

НЧ „Искра-1860”

loading…