“Светлинките” с куп награди от Национален конкурс с международно участие

Отново бум от награди за клуб “Светлини сред сенките” при ОДК „Св. Ив. Рилски” от Националния конкурс с международно участие „С моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите”, посветен на Апостола на свободата – Васил Левски.

Клубът получава грамота и награда за най-активно участие. В първа възрастова група Атанас Бранчев  на 9 години е класиран на 3 място – проза. Десетгодишната Поля Лалева грабна първото място във същата възрастова група и категория. Във втора възрастова група на първо място за поезия е класирана Фая Гератлиева, на 13 год. На второ място е дванадесетгодишната Рая Енева и на трето място с проза е Диан Драгнев на 13 години. Фая Гератлиева има и второ място за проза в същата възрастова група.

Напомняме, че по случай 20-годишния си юбилей клуб „Светлини сред сенките” готви премиери на двете си нови книги – роман в стихове и фантастичен роман в проза. Първата премиера на поетичната приказка „Тайната на старата върба” ще се състои на 16 март, съвместно с Общинска Библиотека „Искра” и със съдействието на Община Казанлък.


loading…