Световният ден на думата „Благодаря” в Библиотека “Искра”

В Световния ден на думата “Благодаря“ – 11 януари, Общинска библиотека „Искра“ гр. Казанлък  и сдружение „Жените на Казанлък“ отбелязаха с инициатива „Благодаря – предай нататък“, като организираха арт работилница. В нея участваха ученици от 7 клас на ППМГ „Никола Обрешков“  в града, подкрепяни и насърчавани от психолога на сдружението  Ралица Митева.

Учениците изработиха свои творби, с които да изненадат близки и приятели, защото винаги има за какво да благодарим. Защото за да променим света, в който живеем просто трябва да сме отговорни. И да добавим към тази отговорност една добра доза признателност, любов и благодарност.

На този ден ОБ „Искра” изказва благодарност към групата съветници от „Алтернативата на гражданите”, които с ценното си дарение от книги на издателство „ТАНГРА. ТаНакРа” поставиха началото на дарителската ни кампания за 2022 година.

Екипът на библиотеката използва възможността да БЛАГОДАРИ на всички наши приятели и партньори за подкрепата и ползотворното сътрудничество.

loading…