Цялата сума за лечение на Маги вече е събрана от Добрите хора на Казанлък

През 2020 г. 12-годишната Магдалена Генчева,  ученичка в ОУ „Георги Кирков”, е диагностицирана с тежкото заболяване Сколиоза. Въпреки трудностите, след много срещи със специалисти, семейството открива надежда за Маги в клиника в Германия. За съжаление сумата за операция в размер на близо 50 хил. евро се оказва непосилно висока за тях.

В началото на м. март 2022 г. майка й Яница Генчева, създава група с благотворителна цел „Заедно за Маги“. След множество инициативи непостижимата за семейството сума от 100 000 лв. е вече е събрана за по-малко от месец от Добрите хора от Казанлък.

Новината съобщи майката на Маги, Яница Генчева в социалните мрежи. Ето какво сподели тя:

„С голямо вълнение искам да Ви съобщя, че парите необходими за операцията на Маги са вече събрани! Нямам думи да Ви изкажа благодарността си! За по-малко от месец сумата от 100 000 лв. е вече факт! Благодаря Ви от сърце, че дадохте шанс Маги да има нормален живот! Не мога в този момент да Ви опиша това, което чувствам като майка на това прекрасно дете! Всички Вие, които подадохте ръка на Маги сте нейните АНГЕЛИ! Бъдете здрави и благословени! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!”

А бащата на Маги, Милен Генчев, написа:

„ Благодаря на всички Вас, които в много нужен момент, протегнахте ръка и застанахте в наша подкрепа! Животът е едно колело, аз ще бъда първият, който ще помогне на някой следващ, който има нужда от помощ! Разбрах, че има много добри хора, които в трудни моменти подават ръка! Бъдете здрави!”


loading…