В Казанлък бе открито първото споделено пространство за дистанционна работа “Bazata”

Официалното откриване на “Bazata” бе на 26.01.2023 год. Тук може да се наеме едно оборудвано работно място за ден, седмица или месец, като при това са на разположение релакс зона и кът за хранене.

Мястото е подходящо за фриленсъри, брокери, рекламисти, ИТ специалисти, маркетолози и всички, които могат да работят дистанционно. Намира се на ул. „Георги Бенковски“ №10 /точно зад Пощата/ и заема целия 3-ти етаж на сградата. Разполага и с панорамна зала и тераса от, която се разкрива прекрасна гледка към града.

Все повече в България и в региона навлиза работата от вкъщи в най-различни сфери. Но да работиш от дома си, не е за всеки и точно за това споделените работни пространства ти предлагат един по-различен и интересен начин да прекарваш работните си часове. За преимуществата и плюсове от така наречения коуъркинг споделя  Стоянка Кънчева.

“Откриването на такова пространство в необластни градове като Казанлък се базира и на личен опит на млади хора имащи нужда от точно такова място за работа. Интересен е фактът, че споделеното работно пространство оказва влияние на цялостната концепция за работния процес. Днес, все по-често преминаваме към по-гъвкавия подход, като най-важно  качественото приключване на професионалните проекти и задачи. Затова споделеното работно пространство ви дава златната среда, създавайки идеалните условия за работа и ви позволява да планирате работния си ден както желаете.”

Пространството е отлично решение за всички хора, работещи дистанционно, които имат нужда да ползват удобствата на офис средата, споделяйки идеи и решения с останалите.

loading…