А беше време, когато социалистите казваха, че асфалт не се яде

Но пропусна да подчертае, че тези дупки бяха наследени от 18-годишното управление на неговата партия в Казанлък, която освен дупките ни завеща милиони дългове, на нас като данъкоплатци.

И тогава се появи един Генерал, който не само проби системата ни, но дори изчисти дълговете им, за да предаде на чисто общинските финанси на средващата БСП – креатура – Стефан Дамянов, който успя за 8 години да се развихри до там, че да бъде включен в апокрифния буквар за кандидат – кметове, в който изучаваха опита му – как, за колко и по какъв начин могат да трупат дивиденти от доверието на техните избиратели.

Не случаен коментар: “Близо 20 милиона лева са вложени за асфалтиране в Казанлък и селата през последните седем години, според отчета, направен от председателя на общинския съвет Николай Златанов /ГЕРБ/ по време на тържествената сесия в дните на Фестивала на розата 2019.

14 млн. лв. са от бюджета на общината, другите около 4,5 млн. са от правителството, по думите на Златанов.

С тези пари са асфалтирани 136 улици в Казанлък и 222 по селата. Асфалт е положен общо на 103 кв.км, посочи още Златанов.

Всяка година от местната хазна са били влагани и по 200 хил. лева за реконструкция за тротоарите в града и населените места. Това прави около 1,5 млн. лева в периода от 2012 г. до 2019 г.” – Източник Пресс ТВ

Това разказвам, за разлика от публикацията в Пресс ТВ, която се опитва да изкриви истинската, реална и точна информация!

Данаил Парнаров