Общество

Анна Кожухарова: Почистихме дерето, а сега е време да си почистим и край домовете

Преди 11 часа Анна Кожухарова сподели в профила си във Фейсбук: “Само след един сигнал от моите съседи до мен като общински съветник, Община Казанлък, ОП “КД и ПИС”- Община Казанлък се заловиха и работиха мъжки под ръководството на г-жа Теменужка Люцканова по разчистването на дерето северно от EVN. Не помня скоро да е имало подобна акция! Като жител на ЖК “Изток” изказвам искрена благодарност за чуваемостта, за бързината на мерките, за положения тежък труд, за мобилизираната техника. Отношение, което ни кара да се чувстваме значими, отношение, което ни задължава да пазим и ние! А превенцията в тези действия е повече от мъдрост!”

Час по-късно тя призова: “Уважаеми съседи от блок 33 в ЖК “Изток”, по прогноза времето се затопля през почивните дни и в началото на следващата седмица. Да последваме примера на Иван от вх. “Б” и да почистим пространството около блока си : пред входовете, под терасите, зад гаражите…Знам, че имаше силен вятър, че има и недобросъвестни хора, но положението сега е около домовете ни . Щом “Кармен” успяха, значи можем и ние! Всеки ден по малко, от всеки от нас по едно събрано чувалче!”

Разчистване на дерето в кв.Изток посока – Eнергото от затлачване, боклуци и храсти, с цел по лесното отвеждане на дъждовните води. Снимки: Юлиян Стоев

Още Новини