БСП-ар от Казанлък обижда и псува в социалните мрежи!

Караджов е една от младите надежди на лидерът Корнелия Нинова и демонстрира неприемливо и грубо отношение към всеки потребител на мрежата с които не е съгласен. Младежът, който е на около 39 години е приближен до Нинова и вероятно това е дало отражение за бляскавата му кариера.

За съжаление обаче на симпатизантите на партията Караджов, който е бил и кандидат за депутат на левицата на последните парламентарни избори т.г. демонстрира цветущ, доста груб и вулгарен език в социалните мрежи. По какъв начин толкова невъздържан и вулгарен младеж е намерил път и кариера в редиците на БСП, остава загадка.

Пламен Караджов вероятно няма да бъде дори мъмрен за грубото си поведение, защото задкулисието в БСП напоследък е по-силно от морала. “С такива кадри партията скоро няма да вземе властта” коментират потребители попадали под словесните удари и закани на Караджов. Моралът е ударил дъното в левицата, а старите кадри почти навсякъде са подменени с нагли и невъзпитани  “Караджовци”, но приближени до Нинова.

Запознати с интригата в града коментират, че Караджов се ползва с протекциите и на друг бесепарски лидер Драгомир Стойнев, който е от тесният кръг на предеседателя Нинова. Това дава на младият кадър самочувствие на безнакзаност и го превръща в недосегеам.

Кадър на паралелната държава…

Въпреки това влияние, преди година организацията в града свали доверието от представителите си в общинската власт, сред които е и Пламен Карaджов, заради неизпълнения на решенията на партията в града и съмнения за колаборации с ГЕРБ на местно ниво.

Всички описват Караджов, като самоповярвал и виждащ себеси, като бъдещ председател на БСП в Казанлък. Грубият език и псувните обаче са неразделна, част от неговия език – коментират хора от Казанлък. “Караджов е известен с простащината си” – добавят изпитали обидите му членове на БСП Казанлък.