Диян Галазов – Добрият Човек, който дари Коледна Радост на Казанлъчани

Вчера елхата бе извозена на специална за целта платформа, придружавана от автомобил на КАТ и служба “Пожарна безопасност и защита на населението” и с помощта на автокран бе поставена на площад “Севтополис”.

„Дарението на г-н Галазов постави началото на доброто, което, убедена съм, предстои да се случва в Казанлък. Коледата може да бъде още по-светла и топла, когато споделяме празниците си!

Благодарим Ви, г-н Галазов!

На Коледа се случват чудеса!“ написа във ФБ профила си Кметът на Общината Галина Стоянова.

И въпреки това поста й бе засипан от хейтове,  с разнородни щури идеи като тази например: Има толкова ели и борчета около Тракийката ! Украсявайте тях! Все пак живо дърво е убито! По -добре метална елха като преди години! Децата не разбират от екология, но ако им обясним никога няма да ни се разсърдят. Или пък да се засади едно коледно дърво в центъра и то да е живо: вместо да ви “даряват” всяка година коледни дръвчета, защо не засадите едно в центъра и да си го отгледат казанлъчани. Така ще дадете добър пример на младите и ще оставите впечатление за приемственост у поколенията.

Явно важното е да хейтиш, а не да се поинтересуваш и да научиш, че такова дърво Галина Стоянова вече засади в навечерието на една Коледа преди 5 години пред хотел „Казанлък“, но е необходимо време и търпение то да се оформи с достолепието на Коледна Елха.

А иначе всеки що-годе грамотен човек не може да не знае, че дърво с подобни размери е доста опасно да продължава да расте в дворно пространство и със сигурност няма да наруши екологичното равновесие.

А пък ние, вместо да хейтим, би било по-добре да залесяваме активно, да пазим горите от пожари и по възможност да не се топлим с незаконно отсечени дървета!

Един човек подарил Една Коледна Елха!

И какво – сякаш е извършил Престъпление…

Какво ви става бе, Хора?

Какво лошо има в това!?

След месец е Рождество Христово… Нека да не опорочаваме Празника и  Храма със сквернословия от езическото ни минало, битуващи все още в Паметта ни и звучащи така: „Направи добро и изяж после л…….!“

Силиконова Коледна елха от минали години ли искате?

Недоумявам как може да има все едни и същи недоволни за всяка инициатива на Общината!

Навсякъде по света се украсяват естествени дървета – симетрични и красиви, каквато е и нашата Елха тази година!

Моля Ви не опорочавайте и коледно-новогодишните празници!

Благодаря на г-н Галазов!