Георги Марков категоричен: Борисов има каре аса от кметове в Казанлък, Тетевен, Ловеч и Дупница

“Няма училище, което да не е реновирано и ремонтирано, отлично поддържани са домовете за деца с увреждания, както и домовете за стари хора. Шапка свалям на госпожа Стоянова – Казанлък стана туристически център, с чудесния Фестивал на розата, на тракийските забележителности и подредената инфраструктура. Наградите й са една дузина”, каза депутатът.

“Рядко и в Европа може да се намери толкова образован кмет – педагогика, корпоративен мениджмънт, регионално развитие и то в Япония, Нагоя.” отбеляза българският политик за Кмета Галина Стоянова. “Тръгващ от хуманитерната професия на учител, минаващ през градската и областна администарация и освен образование, трупащ управленски опит… Как да не те изберат хората за кмет?!”, коментира конституционният съдия.

„Бях и в Тетевен, Ловеч и Дупница. Бойко разполага буквално с каре аса в тези градове: Галя Стоянова, д-р Бояджиева, Корнелия Маринова и Методи Чимев ще бъдат новите стари кметове.“, категоричен бе той.

„През 2015г. президентът Първанов попитал Борисов откъде намира такива кметове. Предполагам, че му е казал: „Господин президент, ние с подставени лица и с уж независими не играем. Не се срамуваме от партията си, всички кметове са наши рожби. Една от най-свидните е г-жа Стоянова в Казанлък.“, разказа пред аудиторията в Града на розите Георги Марков.

„Въпрос на чест е на 30-та годишнина от демокрацията БСП да бъде победена за съсипания старт на българския преход и двете социалистически национални катастрофи – Лукановата и Виденовата зими.“, сподели на срещата в Казанлък депутатът от ГЕРБ. „Да направиш заплатите 3 долара, да фалираш банките, да оставиш децата без храна и лекарства и да се чудим защо сме най-бедни в Европа. Това е БСП срещу България.“, бе категоричен Георги Марков. „БСП и ДПС създадоха паралелната държава през 1992г. и сега пак са заедно на изборите.“

Депутатът от ГЕРБ заяви в Казанлък: „Галя Стоянова винаги може да разчита по всяко време на моя правен и политически опит през годините.“