ГЕРБ-Казанлък зарадва казанлъчани в парк “Розариум” (ВИДЕО)

Казанлъшкият парк “Розариум” днес бе особено оживено и празнично място в града, защото там бе организираната от кандидата за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ инициатива преди Местни избори 2019. Майки и бащи, баби и дядовци си припомниха игрите от своето детство, като редом с това предадоха своите умения на децата и внуците си.

Парк “Розариум” е едно от многото облагородени пространства в Казанлък в двата мандата на кмета Галина Стоянова. Към него може да се прибави подобрената образователна инфраструктура, санираните ясли, детски градини и училища; изградените междублокови пространства, детски площадки и съоръжения.

Още за Местни избори 2019 ще намерите тук

В града на розите се намира и единственият по рода си Национален център по природо-математически науки. А от две години насам Казанлък е и академичен град, след като се сбъдна една отколешна мечта на казанлъчани – открит бе Технически колеж-Казанлък, филиал на Технически университет-София.

Визията на ГЕРБ за развитието на община Казанлък предвижда още редица инвестиции, сред които и внедряване на мерки за енергийна ефективност в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в с. Кънчево и в училището в село Енина.

Предстои да бъде реализиран и мащабният атракцион “Светът на траките”. Ще бъдат изпълнени реставрационни и консервационни дейности по тракийския култов комплекс “Оструша“,  както и изграждане на  велосипедна инфраструктура между градовете Крън и Шипка. 

Как протече празникът – във видеото:

Източник: kanal3